В чем по-вашему заключается бессмертие? И хотелось бы вам жить вечно?
Вечная жизнь
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22008-08-02 22:25:27
ой шо ж це я так..ця тема тут так давно а я мовчу.на таку тему можна багато чого сказати.
--бессмертие?
..хм...більшість одразу скаже що це означає жити вічно.ну це і є правильно в свому смислі(це таж сама неуязвимість,таж небоязнь перед чимось,ніяких бескопокойств,страхів,болі.......а якщо подумати життя ж то і включаю в себе це відчуття(хоча ті що я поназивав вони не є там супер позитивними) але ж життя часто з цього і складається...як можна відчути тепло і знати що це якщо не спробувати холод на собі,як можна зрозуміти що таке біль ,якщо не знаєш що таке ласка або добро).....
як можна жити не відчуваю обидві сторони почуттів,дві сторони медалі....якщо жити лише одною......непогасною,безкінечною...стороною життя...
так мабуть і набридне життя. але ми смертні і тому нам так хочеться дізнатись що воно таке безсмертя,вкусити шматочок цього незбагненного,невідомого нікому ще почуття....
а якщо глянути з іншої сторони...якщо б ми були всі безсмертними..то там би тоді хотілось навпаки(я так думаю) спробувати що це таке смертне життя- що таке біль і ласка ,що таке любов і розчарування....
--жить вечно?
....з того що я написав вище я думаю випливає моя відповідь...- так хочеться вкусити цей шматочок, але ж ніхто не знає що за ним стоїть...хтозна коли буде людині страшніше - тоді коли вона безсмертна чи тоді коли вона смертна..