Верите ли вы в судьбу? В то, что будущее изначально предопределено, и остается только следовать кем-то для вас выбранной дорогой? Или вы считаете, что человек сам в праве распоряжаться своей жизнью?
И что вообще в вашем понимании - судьба?
Судьба
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться12008-03-02 13:53:57
Поделиться22008-03-02 22:34:04
Я считаю что человек сам определяет свою судьбу! Вот скажем вам девушка понравилась именно вы определяете, подойдёте вы к ней или нет! Пойдёте в строительный металлургический или экономический институт! Всё зависит от нас!
Поделиться32008-03-14 17:29:29
Особисто я не вірю в долю! Але є одне "але"... Якщо в людини на руці написано що в неї серце слабе чи із головою проблеми (образно кажучи) то так воно і є. І лише за період життя можна в якійсь мірі змінити малюнок на руці (в нашому випадку зміцнити серце чи "навести порядок в голові" і то якщо ці лінії були не "сильними"). Це я вам розповідаю із точки зору хіромантії. Цікава це "штука" і дотого ж я не одноразово переконувався у її достовірності. Хочете прикла? - будь-ласка: Один мужик (щоб не вдаватися у подробиці=)) дивився руку одної жінки... і що ж він побачив?.. - на "бугре Луны" побачив жирний хрест, але лише на одній руці. Цей "бугор" відповідає за водну стихію! Мужик запитав у жінки: Плавати вмієш? На що вона заперечливо відповіла. Тоді він порадив їй триматися від води подалі! Хіроманті каже, що якби знак був і на іншій руці, то трагедія була б неменуча!
Можливо хтось хоче взнати свою долю? гг)))
Поделиться42008-03-14 20:27:03
Фанат
Не буду нічого заперечувати, можливо це і є спосіб визначення долі. Але і тут, як не дивно, є одне, але дуже велике, АЛЕ.
Чи всі хочуть дізнатись свою долю?
Чи влаштовує "жертву провидіння" все життя тікати від води? Можливо, їй було було б легше без цього попередження, навіть якщо її чекає сумний кінець.
Я однозначно за те, що якщо від людини щось сховали, то їй мабуть не потрібно те бачити. Це "знання того, що за поворотом" може перевернутись у покалічене манією життя.
Як сказав Мефістофель в "Фаусті" - "Я тот, кто желая добра, всегда делает зло."
Поделиться52008-03-14 23:52:33
Wolfram, це ти жорсткувато)
А хіба я сказав що всі хочуть дізнатися свою долю? Хіромант, по-перше, ніколи не скаже людині коли вона має померти. По-друге, він не кожного попередить про можливу небезпеку, знову ж таки подивиться на лінії і дізнається про характер людини, чи варто їй це казати! По-третє, Wolfram, я бачу що ти хочеш дізнатися більше про людей. Тому я раджу тобі прочитати "Хиромантию". І думаю що ти багато цікавого, нового і зовсім не нового (просто не усвідомлюваного) візьмеш із неї. :stupor:
Поделиться62008-03-15 01:16:16
Фанат
Ні, ти не казав. Але ж я теж не казала, що ти сказав!
По-перше, про хіромантію я читала, і знаю що це таке) Але не захоплююсь цим, тому в деталі не вдавалась.
По-друге, людська натура така, що сказавши людині хоч малесеньку деталь чогось поганого, що може з нею статись, вона цю деталь буде всюди бачити і остерігатись. Це своєрідна "захисна реакція" організму на передбачену умову здійснення того, чого вона остерігається. А хіромант, яку б долю "правди" не сповістив, всерівно дає людині причину переживань, яка в подальшому може перевернутись в психологічний розлад. Хіромант, звичайно, дуже розсудлива людина, але немає "групи ризику" людей, які негативно зреагують на таку інформацію - всі абсолютно люди не застраховані від психологічного розладу. :yep:
Поделиться72008-03-15 02:18:44
По-друге, людська натура така, що сказавши людині хоч малесеньку деталь чогось поганого, що може з нею статись, вона цю деталь буде всюди бачити і остерігатись.
От ти відчуваєш що всіх людей ти рівняєш до себе? Не всі мають такий розум як у тебе, навіть якщо прикладають для цього багато зусилля...(але це інше історія:)) Багато людей через невеликий проміжок часу забувають про що їм навіть казали. Одні будуть раді що їх попередили про небезпеку, а інші - не дуже будуть раді що таке може статися, але все ж таки вони швидко про це забудуть. Як я вже казав - хіромант рідко каже про щось погане, а набагато більше про хороше. :yep:
Поделиться82008-03-15 14:08:06
Фанат
Ні, я не відчуваю, що всіх рівняю до себе, тому що я насправді нікого нікуди не рівняю - це моє бачення цього питання. Мені здається, що з кожним постом я все більше буду вдаватись в деталі, і все-таки доведу правоту своїх слів (а не заперечу правильність твоїх - вловлюєш різницю?) І, якщо друге речення - це комплімент, тоді велике спасибі.
По-перше, люди навіть якщо думають, що забули, це насправді не так. Погані події набагато краще запамятовуються, тому що це, повторюсь, захисна реація організму. Вона сформувалась ще в древніх людей, як еволюційно-потрібне пристосування до виживання (передавалось генами від батьків до потомства). Людина навіть якщо забула, тобто не пам'ятає сформольовану думку-повідомлення в голові, на підсвідомому рівні відкладається ця інформація.
По-друге, я тільки навела в приклад "погане", але переживання ж виникають не тільки на поганих підставах?) Навіть добра звістка може дизкоординувати людину, збити її з правильного шляху.
І всерівно, яке б не було втручання в долю, воно всерівно негативне, на мою думку. Я рахую, що якщо людині дано змінити свою долю, то вона це зробить без хіроманта, гадалки і т.д.