Жизнь, какая она на самом деле

Объявление

Жизнь…люди, ненависть, война, любовь, боль, разочарования, история, культура, природа, отношения, сознание, наука, сверхъестественность, разрушения, смерть, реинкарнация… Жизнь, какая она на самом деле.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь » Формування людини...

Формування людини...

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Коли на вашу думку формується людина?

+1

2

Коли вона відчуває себе щасливою.

+1

3

хм......цікава відповідь........
бо людина коли щаслива то вона краще поглинає в себе добро і якось змінює свої погляди.....хм я не можу висловити свою думку........
Wolfram можеш обгрунтувати свою думку ,можливо вона допоможе мені?!

0

4

Можу. Що стається коли людина відчуває біль, розчарування, ненависть? Ці відчуття тільки руйнують її зсередини. А коли людина щаслива вона відчуває життя. Відчуття повноцінності це і є сформованість, а відчути її можливо тільки коли немає перешкод для щасливого існування.

0

5

:yes:  ;) все тепер в мене все впорядкувалось))дякую

0

6

Wolfram написал(а):

Можу. Що стається коли людина відчуває біль, розчарування, ненависть? Ці відчуття тільки руйнують її зсередини. А коли людина щаслива вона відчуває життя. Відчуття повноцінності це і є сформованість, а відчути її можливо тільки коли немає перешкод для щасливого існування.

Не можу погодитися. Особисто я, навпаки, найгостріше і найясніше відчуваю життя, перебуваючи в важких стресових ситуаціях. В такі моменти всі механізми людського організму активуються і починають працювати на грані своїх можливостей.  Саме тоді якнайкраще проявляються характер людини, її здібності, світогляд та життєві позиції. Не дарма кажуть: друг пізнається в біді.
А загалом людина формується за різних обставин і в різні періоди життя. Дехто вже в дитячі роки є повноцінною особистістю, а дехто до самої старості не може себе знайти.

0

7

На мою думку - коли починає розрізняти хороше і погане.
Що стосується болю і розчарування, то зі своєї точки зору можу навести такий приклад: Чому люди часто фізично хворіють? А це тому що піддаються впливу несприятливих оточуючих факторів (чи то вірус, чи просто бактерії у їжі...). Але все ж таки люди частенько піддаються цьому впливу! А ті люди, які загартовують свій організм, тобто дуже часто піддаються впливу несприятливих оточуючих факторів, - практично не хворіють. А ви уявіть якщо людина ніколи не хворіла, тому що не підхоплювала вірусів та бактерій... що станеться коли все ж таки в дорослому віці вона впереше підхопить якийсь вірус?.. Я думаю що далі пояснювати не потрібно?)))

0

8

Фанат
Цікава думка.
Але ж, наше життя таке за побудовою, що ми від самого народження стикаємось і з добром, і злом.
Тоді виходить, що твоя думка - людина формується на протязі життя?

0

9

Wolfram, задумайся над моїм першим реченням))) Розрізняти не стикатися!

0

10

Фанат
Але, дитина поки не обпечеться, то не зрозуміє. А всі ми діти - великі і маленькі. Як можна навчитись, якщо не було практики?

0

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь » Формування людини...