Жизнь, какая она на самом деле

Объявление

Жизнь…люди, ненависть, война, любовь, боль, разочарования, история, культура, природа, отношения, сознание, наука, сверхъестественность, разрушения, смерть, реинкарнация… Жизнь, какая она на самом деле.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь » Что такое вечность?

Что такое вечность?

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Как вы думаете есть ли чтото вечное?

+2

2

Память живет вечно.

0

3

Материального нет ничего.А вот духовное - ето вечное.

+1

4

Я думаю, все, абсолютно все на свете - вечное. Потому что каждая, даже мельчайшая деталь этого мира имеет определяющее значение и несет огромное влияние на то, что есть, и на то, что будет. Бабочка, роздавленная в прошлом, до неузнаваемости изменит будущее. Ничто не исчезает бесследно, так как, влияя на будущее, становится составляющей частью будущего, имеет в нем нескончаемое продолжение, а значит, является вечным.
Что-то я слишком запутано выразилась. Короче, все - вечное, потому что существует во всех временных категориях. Сегодняшний день вчера был завтрашним, а завтра станет вчерашним.

+1

5

чи все вічне.....я навіть не знаю чи погодитись з тобою чи ні Cyanide......але здебільшого погоджуюсь.......так все залишає відбиток на цьому світі.......всі і все причетне до майбутнього.......
а на рахунок пам"яті я згоден).але вона жива доки живий той або ті хто її в собі тримають......

0

6

Безкінечність вічна...

0

7

а може вона і не вічна?!.це ж безкінечність......і як я думаю вона в часі не вимірюється.....швидше це простір.

0

8

Phoenix написал(а):

швидше це простір

Ти вибач, але в тебе дійсно трошики із просторовим мисленням слабенько.  :dontknow:
Наприклад в мене зовсім інше уявлення склалося про бескінечність... Та і Арістотель виділив п"ять джерел уявлення по бескінечність (там на першому місці уявлення часу... а за ним і поділ велечин, невичерпність природи, що творить, поняття границі (в твоєму просторовому уявленні) і мислення)! І до того ж, як ти вже зрозумів, саме поняття бескінечності отримало розвиток у філософії і теології на рівні із точними науками.
Я буду дуже радий якщо, прочитавши ці рядки, твоє поняття бескінечності трошки розширеться і вийде за рамки поняття простору і приблизиться до невичерпності. :stupor:

0

9

Фанат

Ти вибач, але в тебе дуже сильно викривлене сприйняття правди. :canthearyou:
Чому ти вважаєш, що твоя думка правильніше? Хоча ця думка навіть не твоя, а Арістотеля. Це вказує на те, що ти не можеш сформулювати своє поняття, а можеш тільки слідувати за чиїмось. А словами "Та і Арістотель.." ти ставиш його з собою на один щабель розвитку (це не образа  :rolleyes: ).
І до того "до того ж", як ти знаєш, чомусь зараз не вивчають в школах і не будують інститутів для вивчення бескінечності, так що мабуть все-таки не "отримало воно такий розвиток".
О, і якщо ти вже так захоплюєшся роботами Арістотеля, то раджу тобі звернутись до його гносеологічних вчень про етику. Багато для себе почерпнеш звідти. ^^

+1

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь » Что такое вечность?