Жизнь, какая она на самом деле

Объявление

Жизнь…люди, ненависть, война, любовь, боль, разочарования, история, культура, природа, отношения, сознание, наука, сверхъестественность, разрушения, смерть, реинкарнация… Жизнь, какая она на самом деле.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь » Нормальність чи ненормальність?!

Нормальність чи ненормальність?!

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Питання до кожного:
Ви нормальна людина?
.................от подумайте і скажіть)

0

2

Подумала. Я ненормальна)

0

3

;) я теж ненормальний......взагалі не прикольно бути нормальним(як усі))))...

0

4

еее..... помоему я ненормальная...нормальных щас ваще мало осталось :P

+1

5

Я нормальный человек. Согласен с !Aleksa! "нормальных щас ваще мало осталось".

0

6

Нормальна чи ненормальна відносно яких критеріїв? Адже, одна і та сама поведінка може вважатися нормальною і ненормальною, в залежності від людського оточення та обставин місця і часу. Може, комусь здасться ненормальним те, що у мене на столі вперемішку лежать пензлики, фарби і яблука. Тому що харчові продукти не повинні зберігатися поряд з хімічними. Але зважаючи на те, що дані яблука я малюю, - це нормально, і люди, що займаються подібною діяльністю, не вбачать у цьому нічого дивного чи неправильного. Отак і в іншому. Все є досить відносним, і нічого не можна стверджувати категорично.

0

7

ну тоді ,ти сама себе вважаєш нормальною.....я не туркаюсь ніяких критеріїв.....ти просто скажи чи ти для себе нормальна людина........чи ти вважаєш себе звичайною нормальною людиною як більшість буденних людей....чи вважаєш іншопланетяненом на Землі?!
не знаю як ще пояснити своє питання

0

8

Ок. Особисто я себе вважаю не такою як всі. Хоча б тому, що дуже мало є людей із такими смаками, як у мене, і з такими поглядами на життя. Мабуть, з точки зору більшості я є ненормальною людиною. Але мене це, чесно кажучи, мало хвилює. Головне, що мені зі своєю ненормальністю комфортно жити, і змінюватися зовсім не хочеться.)

0

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь » Нормальність чи ненормальність?!