Жизнь, какая она на самом деле

Объявление

Жизнь…люди, ненависть, война, любовь, боль, разочарования, история, культура, природа, отношения, сознание, наука, сверхъестественность, разрушения, смерть, реинкарнация… Жизнь, какая она на самом деле.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь форума » Конференц-зал

Конференц-зал

Сообщений 181 страница 210 из 210

181

Лєна що це за тишина на форумі?.......може зробити так як мому?(кримінал,дискрімінацію,розборки)??ггг

0

182

можна зарегістріруватись з багатьох імен і писати всіма на форумі. Тоді думаю оживе форум і тишини не буде.

0

183

але тоді це вже буде не цікаво.це буде розклонування форуму.....хіба цікаво з собою говорити?))

0

184

Ну...люди побачать, що тут багато народу, значить, по людській логіці, тут класно. Зразу нахлине хвиля людей.

0

185

хм..........цікава думка)))що починаємо масове клонування учасників?

0

186

Я взагалі-то пожартувала. Це якось низько так робити. Давай краще почекаємо поки кума прийде, тоді ми вже візьмемось за прманювання учасників-не-клонів)

0

187

ну то я тоді чекаю куму)

0

188

Cyanide сесія закінчилась а досі відповіді нема.....ая-яй !!!

0

189

привіт

0

190

Привіт) Я можу розповісти причину чому так мало учасників на вашому форумі... хоча можливо ви і самі здогадуєтесь)

0

191

Фанат
Здогадуємось. Та цікаво почути твою версію.)

0

192

Ах, які ми хитрі)))
Cyanide, ану кинь свою версію, я "заценю":) Якщо щось не зійдеться, то я вже потім кину не свою версію, а декілька факторів)
І взагалі причину розуміє Wolfram, а Phoenix зрозуміє із півслова! :mybb:

0

193

Фанат
Що? Де? Коли? О_о

0

194

Wolfram
о_О Я бачу улюблені твої три слова))))))

0

195

Фанат
Де бачиш?О_о Куди дивитись?

0

196

Wolfram
Як де? - подивися вище, на 193 повідомлення)))

0

197

Фанат
о_О напевно, це повідомлення дано побачити тільки ізбранним - в мене після 192 зразу іде 194! :D

0

198

:tired:

0

199

Фанат написал(а):

Ах, які ми хитрі)))
Cyanide, ану кинь свою версію, я "заценю" Якщо щось не зійдеться, то я вже потім кину не свою версію, а декілька факторів)

Ах, які ми хитрі)))Так я вам і "кину" версію адміністрації, що була виведена в результаті складних і довготривалих польових досліджень в умовах цілковитої секретноті. Це конфіденційна інформація, між іншим. :glasses:
А ви, шановний, є експертом в даній галузі і можете надати нам консультацію з питань менеджменту та комунікаційних технологій?

Фанат написал(а):

І взагалі причину розуміє Wolfram, а Phoenix зрозуміє із півслова!

Та куди ж мені до них!!  :question:

+1

200

Cyanide написал(а):

Та куди ж мені до них!!

Куди тобі до них чи їм до тебе я звичайно не зна)  Просто Phoenix зрозумів би на прикладі свого форуму, а Wolfram вже чула від мене реальний факт)

0

201

Фанат
Щось я не пам'ятаю

0

202

От от... і ти не все запам"ятовуєш)))))))))

0

203

Фанат
В мене специфічна форма запам'ятовування - пам'ятаю тільки потрібне ^^

0

204

Виходить що я запам"ятовую лише дурниці :dontknow:

0

205

Фанат
ну....тоді не запам'ятовуй дурниці. :confused:

0

206

Wolfram, можливо підскажеш як не запам"ятовувати дурниці, а тільки корисне? Як в тебе це виходить? ^^

0

207

Фанат
Я свої секрети не видаю :glasses:
А ти що так бистро здався в темі "Судьба"? Я думала, ти трохи довше продержишся :D

0

208

Wolfram, Я не здався! Просто ти мого останнього слова не побачила. :glasses:

0

209

Фанат
Якщо я така сліпа, то вислови свою думку ще раз, будь ласка. :canthearyou:

0

210

привіт! Лєн я тут уже але не можу в асю зайти......знову фігня якась((((пише сервіс нот фаунд....грррррр

0

Вы здесь » Жизнь, какая она на самом деле » Жизнь форума » Конференц-зал